|
mukus |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: mukusGönderim Zamanı: 01 Eki 2021 Saat 09:10 |
|
hocam 8 yaşında ve 21 kg kızıma 3 eylülde, yani aşağı yukarı 1 ay önce yoğun mukus çıkarması sebebi ile flagy vermiştiniz.. hocam 5 gün kullanın demiştiniz... sabah akşam 2 şer kaşık verdim ve rahatlamıştı , iyi idi... hocam aradan çok az zaman geçmesine rağmen dün öğlen okula giderken karnı ve etrafı çok ağrıdı.. okula çok zor gitti... gece 3 e kadar çok acı çekti... bu arada sanırım üst solunum yolu da kötü.. çok boğaz ağrısı ve yoğun balgamı var.. hatta boğaz ağrısından komnuşamıyor şu an... bir de bu mukusun yarattığı ağrı... gece 3 gibi karnını saat yönünde ovalaya ovalaya wc ye çıkarttım... yoğun gaz ve avuç içim kadar mukus döktü...ve arkasından kaka yaptı.. rahatladı biraz... saat sabah 5 gibi yine ağrıdı.. yine ovaladım..yine wc ve biraz çıkardı mukus.. hocam ne yapacağız bu durumda.. 3 hafta kadar iyi oldu, bir daha başladı..okula gidemeyecek duruma geldi..çünkü az az da olsa sürekli mukus döktüğ için, sürekli tuvalete gidiyor.... hocam tekrar flagy kullanması gerekiyor ise boğazdaki enfeksiyon yüzündenn içemez mi hocam? boğazı için ne yapalım.. ağzını açamıyor acıdan..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|