|
2cocugumun kan tahlili. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eki 2021 Saat 23:21 |
Hocam 2 kizima kan tahlili yaptirdim laboratuvarda.degerlendirirmisiniz?
Buyuk kizim 5 yaş 16 kilo HGB 12.3 Demir 14 Demir baglama kapasitesi .321 D vitamini 34 B12 173 Küçük kizim 16 aylik 9 kilo HGB 11.6 Demir 29 Demir bağlama kapasitesi,251 D vitamini 33.6 Ferritin 24 B12 ; 82 Hocam tedavi olarak kucuk kizima dodex yarim.ampul igne verildi.ikisinide kan ilaci baslandi.size danismak istedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her ikisinde de; Anemi:YOK!
SAKIN o igneleri yaptirmayin, basiniza is acarsiniz. Turk doktorlari, ahmak olduklarindan, cocuk kan degerleri ile Eriskin kan degerlerinin ayni oldugunu zannederler. Bu kan degerleri bu yaslar icin gayet iyi degerlerdir. Bunu o KERIZ doktora aynen iletin! Acsinda bir kitap okusun. ESAS; her ikisinde de, D vitamini cok dusuk. 50-100 arasi olmasi gerekir. Her sene, her ikisine de, 1'er ampul Dvit3 icirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Eki 2021 Saat 05:22 |
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hocam peki neden cok zayiflar.neden istahsizlar.hele buyuk kizim saclari tel tel kosarken yururken cok dusuyor.ortepedi doktoruda kan degeri duzelmeden sikayetleri duzelmez diyor.igneye ve kan surubuna ilaveten d vitamini ocean 3 damla verdi.
Hocam buyuk kizim icin bir yila yakin ara ara sizinle istisare ederek sipraktin kullandik.kullandigimiz donem iyi gibi oluyor birakinca basa sariyor.ben neyapmaliyim saskinligimi mazur görün.
Düzenleyen seyla.gazi - 13 Eki 2021 Saat 15:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Istahsizlik??
Soya cekim. Ara ara Sipraktin kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Istahsizlik derken bir kutu sut ile butun gunu bitirebilir.yemek esnasinda illaki bir maraz bulur skstirinca kusar.peki Sipraktinin bukadar uzun vadede ileriye donuk bir zarari olmaz mi hocam.ki artik onunda etkisini gormedigimi dusunmeye basladim Biraz baska ilaclari arastirmaya yoneldim.argivit diye bir surupu duydum eczaci arkadas sor istersen kullananlar cok memnun dedigi icim fikrinizi almak istedim. Birde sorum Argivit dedigim vitamin surubun icerisinde d vitamini mevcut bir olcekte 10 úg yaziyor.birer ampul icmelerini yazmissinizona istinaden bu vitamindeki miktar dozAsimı yaparmi
Düzenleyen seyla.gazi - 22 Eki 2021 Saat 14:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Suruplar ile doz asimi yapamazsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|