|
Bulantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eki 2021 Saat 19:27 |
Merhaba hocam , 25 yaşındayım 2.cocugumu emziriyorum 23 aylık kızım anne sütüne devam ediyor. Benim sorum kendimle olacaktı;
Sık tekrarlayan bulantım oluyor hususen bir doktora bunun için gitmedim ama kan değerlerim düşük Akdeniz anemisi yok , baş dönmesiyle beraber halsizlik çöküyor ve bulantı başlıyor giderek de artıyor çok nadir kusuyorum bir gün ya da daha fazla sürüyor nane limon zencefil çayları içiyorum çok faydası olduğunu söyleyemem sonra geçiyor bilemiyorum yediklerimle ilgili de olabilir ama neden böyle oluyor bilemiyorum zor durumda kalıyorum , bununla ilgili yorumunuz nedir bir de bulantı için emziren anne olarak bana ilaç önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" ama kan değerlerim düşük Akdeniz anemisi yok "
Baskasinin bictigi kumas ile elbise dikmem!!
Kan degerlerini yazin.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yakın zamanda tahlil yaptırmadım ama başka konu başlığında siz tahlillerimi yorumlamıştiniz Akdeniz anemisi testi istediniz yaptırdım negatif çıktı kırmızı et diyeti demiştiniz biraz ona ağırlık verdik değerlerim hafif yükselmişti siz de diyete devam edin demiştiniz. Bulantı hem midemde hemde sırtımda ağrı yapıyor hocam çok kötüyüm önerilerinize ihtiyacım var.
Düzenleyen esşi - 27 Eki 2021 Saat 21:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sual sorarken, soru ile ilgili gecmisiniz hakkinda bilgileri vermeniz benim isimi kolaylastirir.
Bu tip agrilar, "Safra kesesi" agrilaridir. Bir Dahiliye doktoruna gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|