|
Ek gidaya geçmemek.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2021 Saat 01:06 |
Hocam merhabalar. 3 Çocuğum var ilkinden beri sizi takip ediyorum. En kucuk cocugum 16 aylik
. Calisan bir anneyim, calisma saatlerim uygun olduğundan ve önceki 1 seneyi evde geçirdiğimden çocuğumu sadece anne sütüyle besliyorum. Son 1 aydır sagdigim sutlerden 1 biberon 100 150 ml kadar takviye yapiyoruz. Gelin görün ki seytan taslar gibi taşlıyorlar beni. Gelişimine engel oluyormusum. Sindirim.sistemi vs gelismezmis. O disler bosuna mi çıkmış neler neler. Ben halimden memnunum. Ama anlatamiyorum ek gidaya cok gec kalmışım, zararını ileride ben değil cocuk cekecekmis.. yanlış yaptığımı dusunmuyorken acabalar arada yokluyor beni. Varken anne sütünü neden vermeyeyim. Ihtiyac duydugumda ek gidqya gecerim diye düşünüyorum. Yanlis mi yapiyorum?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118973 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, Turk halkini dikkate aliyorsaniz, baya safsiniz demektir.
Simdiye kadar 6 hastam, 2 sene sadece anne sutu ile beslediler, hicbir seyleri de eksik olmadi, gelismeleride, "Klasik" Turk cocuklardan cok daha iyi oldu. Degil; Turk halkini, Turk doktorlarini bile takmayin.
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki
mama ve anne sütü beraber gidiyorsa ek gıdaya agzını açmıyor 9 aylık olacak dişide yok bu şekil devam edelim mi bizde |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118973 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keyfi bilir!! Aynen devam edin...
Oncelikle anne sutu verin, yetmeyen tarafini kutu sut ile tamamlayin. 3 ogunden fazla sut verecek iseniz, bir ogun kahvalti seklinde verin. Bebek mamalarindan KULLANMAYIN! Dislerini isterse, 1 yasindan sonra cikarir! Soya cekimdir. "Gec kalmis disi erken cikarma tedavisi" diye bir sey YOKTUR! 4. ay bittikten sonra, mamalara gerek yoktur. Evde yemek pisirmesini biliyorsaniz, "Sebze corbalarina da" gerek YOKTUR.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|