|
Kalple ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kas 2021 Saat 12:00 |
34 yaş kadın. Hocam iyi günler 16 yaşında ilk kalp sorunu yaşadım. Bir anda gelen çarpıntı ile başladı. Sonrasında yaşım ilerledikçe arttı. Ekg, efor, holter çekildi sonuçta Beloc 50/mg kullanıyordum dönem dönem. Covid geçirdim kalbime vurdu. Tekleme, çarpıntı, üfürüm gib hisler. Anlık olarak kalbe oksijen gitmiyormuş gibi bir his. Covid sonrası da yokluyor yine. Yere eğilip kalkınca yine oksijen gitmiyormuş gibi anlık tekleme gibi. Veya merdiven çıkarken nefesim yetmiyor kalbime aşırı yük biniyor. Ağır taşıyamıyorum özelikle sol kolumla taşıyınca kalbim zorlanıyor nefessiz kalıyor gibi oluyorum. Kardiyoloji ciddi birşey bulamıyor. Tüm bunlar kalple mi ilgili yoksa astım vs başka birşey mi. Ek olarak panik atak da var. Korkup heyecanlandığımda ya da gerildiğimde yerinden çıkacak gibi oluyor kalbim. Görüşünüzü almak isterim. Saygılar..
Düzenleyen Burcu87 - 11 Kas 2021 Saat 12:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok bilinmeyen var..
ONCE bir Noroloji doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|