|
Kaka sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2021 Saat 13:03 |
Dr bey kzikm 5 yaşında çocuk gastroya gittik ara ara bu şekilde mukuslu görünümlü kaka olduğu için.cogunlukla sert kaka oldugunda oluyor bu görüntü.115 cm 20 kg
Bazen kakanin uç kısmı böyle oluyor devami normal oluyor Bu kaka şimdi yapti. Mukusun olduğu yer çokta sert degildi.Tüm kakalari böyle değil yediği birseye alerjisi mi var yoksa başka bir sebepten mi size danışmak istedim.gastro çolyak alerji testlerini aldı ama çolyak olsa kilo almaz sizce niye bu kakada ki görüntü? Kaka üzerindeki bu beyaz mukus yediklerini etkisimi yoksa bir hastalık mı bu sorunu çözemiyorum doktor bey
Düzenleyen Gunes05 - 25 Kas 2021 Saat 16:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari; "kargadan baska kus, Coliak'dan baska barsak hastaligi" bilmezler..
Bu tip kaka, yediklerine bagli. Kesinlikle hastalik degil.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey yediklerine bağlı derken nasıl oluyor tolere mi edemiyor? Yoksa besinler mukus mu oluşturuyor bunu anlatabilirmisiniz?
Ben artık bu mukusu kafamdan silmek istiyorum ama çok huzursuzum ya cocuga zarar veriyorsa diye colyak olduğunu düşünmüyorum sizden okuduğum kadarıyla öyle olsa kilo almaz ve tüm kakasi sorunlu olurdu...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosverin, kurcalamayin. O "mukus" kayganlik saglamak icin salgilanan barsak ifrazati. Gerek oldugunda
(sert kaka gibi) salgilanir.
|
|
![]() |
|
Kabizlik olmadığında niye oluyor peki? biz ağır bir grip geçirdik 1 ay önce ondan sonra böyle gun aşırı kakalar oldu.daha öncede oluyordu ama mesela 2,3 aydır gormuyorduk hastalık öncesi.
Peki hastalıkla alakalı bir durum olsa nasıl olması gerekirdi? Ne oldugunda hastalıkla alakalı deriz? Birde cocuklarda irtabl bağırsak sendromu yada crohn hastalığı olur mu sanırım onda da belirgin mukus oluyormuş.
Düzenleyen Gunes05 - 25 Kas 2021 Saat 21:53 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastalik olsa, kilo almasi ve gelismesi DURUR!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Kas 2021 Saat 03:09 |
|
![]() |
|
Dr bey "yediklerine bagli" derken yedirdiklerime dikkat edip mukus yapan besinleri kesmek mi gerekir? yoksa bazı besinler bu şekilde kakada mukus mu yapabilir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilo aliyorsa, ugrasmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|