|
Emme reddi kan degerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2021 Saat 13:12 |
![]() Kadir bey oğlum 12. Ayına girdi. Kilo: 12,5kg boy:78,5cm Tam olarak ek gıdaya geçmedik arada tattırıyorum merak ettiği için. Dünden beri emmek istemiyordu doktora gittik. 3 dişi cıktı 4. dişi çıkmak üzere dudak bağı oluşmuş izlemek lazım dedi. Kan değerlerimiz de bu şekilde size sormadan demir kullanmak istemiyorum. D vit değeri de 32,74 çıkmış. 1 ampül içireyim mi artık? Diğer çocuklarım için siz 1 yaşında ampule başlamıştınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
3,100gram FAZLASI var.. Boyu: 5.5cm fazla.
Boyuna gore; 2 kilo fazlasi var. Sisman sayilir. Asiri kilo alanlarda, nisbi bir kansizlik olur. Demir ilaci almasi gerekiyor. "dudak bagi" diye bir sey yok, k.c.ndan uydurmus, takmayin kafaniza. Dvit3 ampul simdi icirin ve her sene tekrarlayin.
|
|
![]() |
|
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Neden emmiyor peki? şimdiye kadar çok güzel ilerlemiştik anne sütüyle. bir anda ek gıdaya da başlayamam ben de mastit olmaktan korkuyorum. bugün sadece 1 kere emdi uyku arasında. Nasil tekrar emmesini sağlayabilirim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Memeyi birakiyor olabilir. Gunde, en az: 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun.
Beslenme ile ilgili makaleleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Kadir bey oğlumun her iki gözü de çapaklandı açamıyor göz yaşı damlattım ama geçici fayda sağladı. Abisiyle ablası okula gidiyor onlar mikrop tasidi galiba enfeksiyon kaptı gözü. Tobrased alıp damlatayım mı? Hastaneye gitmek istemiyorum ama siz göz doktoru görsün derseniz giderim.
13 aylik erkek bebek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tobrased kullanin.. Her iki goze, gunde:4x1 damla damlatin. 5 gun!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Kadir bey bebeğimin ateşi de cıktı grip oluyor galiba bu süreçte demiri kesmem gerekir değil mi? Tekrar ne zaman başlayayım? Bir de ne kadar süre kullanmam gerekir demir ilacını?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, Turk doktorlarinin ahmakliklarina kanip, bebeginize Demir ilaci VERMEYIN!
Turk doktorlari, 13 aylik bir bebegin kan degerlerini eriskilerinki gibi zannedecek kadar ahmaktirlar! Bu yasta, Hgb:10g/dL olmasi bile NORMALDIR! Sakin Turk doktorlarina inanmayin, yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|