|
Ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
frd ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2021 Saat 00:59 |
Merhaba Doktor Bey.38 yaşındayım.18 yaşından bu yana sağ kasığımda bir ağrı var. İlk olduğu zamanlar kadin doğum doktorundan üroloji doktororuna kadar gittim.İdrarımda da kan çıkıyordu.Ultrasonla, kamerayla ve ilaçlı filmle bakıldı.En sonunda kristal tanecikleri, kum döktüğüm söylendi.Bu ağrı ara ara oluyordu ama geçiyordu. Şimdi yaklaşık 9 aydır yine başladı. Ama artık geçmiyor.ayakta uzun süre durduğumda başlıyor ağrımaya.İdrarıma sıkıştığımda bazen çok ağrıyor. Tekrar ürolojiye gittim. Kan, idrar tahlili, idrar kültürü ve ultrason istedi.Ultrasonda sağ böbreğimde iki taş ve idrar kesesinde bir yapı görüntüledi.Yapılan tetkiklerin bütün sonuçlarını resim olarak atıyorum. Tetkiklerin sonunda doktor genel anestezi altında sistoskop yapacağını ve gerek görürse İdrar kesesindeki o yapıyı alacağını söyledi.İki ilaç yazdı. İlaçların resmini de atıyorum. Doktora dedim ki kasığıma da bakacak mısınız? Orası benim işim değil dedi en sonunda.Genel cerraha gitmem gerektiğini söyledi. Sizin bu konuda bir değerlendirmeniz olur mu acaba. Şimdiden teşekkur ediyorum.
![]() ![]() Düzenleyen frd - 10 Ara 2021 Saat 01:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Femoral Fitik bakildi mi??
Sag bobrekteki taslar(?) sessiz olduklari surece dokunmayin.
|
|
![]() |
|
frd ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Doktor Bey bu resimlerde de Üroloji Doktorunun yapacağı işlemler ve verdiği ilaç var.
Üroloji Doktoru sistoskopu yaptıktan sonra gerek görürse oradaki yapıyı alacakmış.Sizce aldırayım mı ve bu ilaçları kullanayım mı? Detrusitol sr aşırı aktif mesane sendromunun tedavisi için kullanılır diyor kullanma talimatında. Benim aniden veya sık sık idrara çıkma gibi veya idrarı kontrol edememe gibi bir şikayetim yok Doktor Bey.
Düzenleyen frd - 10 Ara 2021 Saat 16:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kuyudaki "tas"in cikarilmasi icin, sistoskopi yapilmalidir.
Mutlaka o parca patolojide tetkik edilmelidir.
|
|
![]() |
|
Peki Doktor Bey ilaçlar?Detrusitol sr aşırı aktif mesane sendromunun tedavisi için kullanılır diyor kullanma talimatında. Benim aniden veya sık sık idrara çıkma gibi veya idrarı kontrol edememe gibi bir şikayetim yok Doktor Bey. Kullanayım mı bu ilacı.birde idrar yolları enfeksiyonu için olan var. Onu kullanmaya başladım zaten. Detrusitolu içmedim daha.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sacmalik. Hicbirini kullanmayin. Ya; ne dedigini bilmiyor, ya da ne teshis koydugunu!
|
|
![]() |
|
İltihap olduğunu söyledi .
1.Tahlil sonuçlarında iltihap görünüyor mu acaba? Tahlil sonuçları resimlerinin süresini 1 günlük seçmiştim.Belki silinmiştir.Tekrar yolluyorum Doktor Bey. 2. Ben o zaman bu doktora güvenip nasıl sistoskop yaptıracağım. Başka doktora gideyim mi? Bu da idrar kültürü Düzenleyen frd - 11 Ara 2021 Saat 05:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|