|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÖzlemBaharGülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÖzlemBaharGülce
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 15:52 |
Hocam merhaba, 3 gün önce feci üşüme ve baş ağrısı ile yatıyorum, o kadar başım ağrıyordu ki dün ve burnum gözüm şarıl şarıl akıyordu, bir tane iburamin cold içtim, içmez olaydım. Bir anda bütün herşey kesti, bugün feci şekilde ciğerlerim ağrıyor, nefes almakta zorlanıyorum, öksürüyorum ama balgam çıkaramıyorum. Ve ilk kez hastanelik olmaktan korkuyorum, hocam yardım edin, ne yapayım . 6 senedir sizin tavsiyeleriniz ile yaşıyorum. Çocuklarıma bakıyorum . Önereceğiniz herşey çok önemli benim için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her zaman soyluyorum(yaziyorum).... Sonu "-Cold" ile biten ilaclari kullanmayin.
Grip geciriyor. Sicak su buhari uygulayin. Limonlu bal, ColdMix kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|