|
Derin nefes almada sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
efthalia ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2021 Saat 17:47 |
Hocam merhaba
Oğlum 12 yaşında. Sabah kalktığında derin nefes alınca batma oluyor, göğsüme bir soğukluk geliyor dedi. Hafif ateşi vardı. Sağlık ocağına götürdük, doktor göğsünü dinledi herhangi bir şey yok dedi. Kan tahlili istedi. Sonrasında okula gitti ama okulda ateşi artmış, halsizlik uyku hali olmuş. Alıp eve getirdik. Kan tahlili sonuçları yarın çıkacak. Doktor tahlilde bir şey çıkmazsa kardiyolojiye gidin dedi. Derin nefes almada sorun, hafif ateş ve hafif boğaz ağrısı dışında bir semptomu yok. Siz nasıl yorumlarsınız? Teşekkür ediyorum. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafasi bir seylere takilmis durumda... Biraz konusun, dertlesin.
SAKIN Turk doktorlara inanmayin, sakin dediklerini uygulamayin.
|
|
![]() |
|
efthalia ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam. Tahlil sonuçları çıkınca da size yine de atıcam. Limonlu bal da veriyorum. İyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin doktorlarin dediklerine hemen inanmayin, once bana sorun.
|
|
![]() |
|
https://www.hizliresim.com/td7yfcg">https://i.hizliresim.com/td7yfcg.jpg" /> Hocam tekrar merhaba. Tahlilleri yükledim. Doktor basit bir viral enfeksiyon dedi. Soğuk algınlığı ilacı verdi ama kullanmayacağım tabiki. Bir de b12 ve folik asit eksikliği olduğunu söyledi. Hap verdi ikisiyle de ilgili. Vitamin ilaçlarını kullanalım mı? Teşekkürler Düzenleyen efthalia - 21 Ara 2021 Saat 18:01 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tam bir soygunculuk! Basit bir Gribi teshis edebilmek icin bile bu kadar tahlile NE GEREK VAR! Hatta tahlile
bile gerek yok! B12:NORMAL... Sahtekarligi nasil yapacak?? Normal degere bile dusuk diyecek. Folik asit: oglunuz dogum mu yapacak????? Ne diye bakiliyor ki??
|
|
![]() |
|
Hocam aslında folik aist beni de şaşırttı. Ama demir değeri 44 çıkmış, bu gerçekten düşük mü? B12 değeri de 2 yıl önceki tahlillerine göre yarı yarıya düşmüş.
Yumurta neredeyse hiç yemiyor, karbonhidrat ağırlıklı besleniyor biraz. Onlara dikkat etsek yeter gibi düşündüm ben de naçizane.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hgb: 14.4g/dl.. Ne anemisi???
Dunya'da bir tek, Turk doktorlari Hgb degerine bakmazlar ve Ferritin, Demir seviyelerine bakarak Anemi teshis ederler! Sakin bu salaklara inanmayin. 14 yas icin, Hgb sinirlari, 11.5-14.5g/dl dir. Oglunuz ust sinira yaklasmis.. EGER bu ahmaklara kanip, Demir ilaci baslarsaniz, bir sure sonra cocugunuzda, Hemokromatosis hastaligi (Demir zehirlenmesi) baslar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|