|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İlker17 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2021 Saat 12:13 |
İyi günler hocam 6ay 1haftalık oğlumuz var. Katı gıdaya geçtik. Ama bugün 4.gün hala kaka yapmadı.ıkınıyor sadece gazını yapabiliyor. Rahatsız gibi de görünmüyor.kayısı püresi zeytinyağı denedim ama fayda etmedi.Bir kaç gün ek gıdaya ara mı vermeliyim?Ne yapmamızı önerirsiniz hocam ?kaçıncı günden sonra kabızlığa müdehale etmeliyiz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabiz diye; SERT kakaya denir. Bu aylarda bebekler, 5-7 gunde bir kaka yapabilirler.
Ayrica da; 6 aylik diye ek gida baslama sarti yoktur. Tamamen Turk doktorlarinin dolandiricilik yontemidir. 1- Ek gida; anne sutu yetmediginde baslanir. 2- Ek gida diye sokusturduklari "sebze corbalari", yemek yapmasini bilmeyen Amerukali anneler gibi anneler icindir. Siz; eger baslayacak iseniz, SAKIN doktorlardan "Sebze corbasi tariflari" ALMAYIN. Bu tuzak, sizi her ay doktora gitmeye zorlamak icindir. Ilk olarak; acisiz tarhana, Suzme mercimek ve Yayla corbalari sirasi ile verin. Bu konu ile ilgili yazilari ve "Yeni Dogan Ozellikleri" yazimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|