|
Kulak agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pervin85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 20:50 |
Merhabalar.Kadir dr. Sabah kaltim sol kulagim cok agramaya basladi artik dayanamadim aciya.parol icdim gecmedi.iliadin damlatdim yine gecmedi.en son otipax aldim damlatdim biraz rahatladi.ama tikali ve agri var.neden durup dururken kulak agrir su kacmadi hasta diyilim ?alerjiden olurmu?ne yapiyim baska
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Insallah, kulaga DAMLATMADINIZ!!!! Iliadin damla sadece buruna damlatilir. 5 gun; gunde:2x2 damla damlatin. Sirt ustu yatar durumda damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin.
Eriskin Iliadin damla yoktur. Iliadin eriskin Spreyi, damlalikli bir siseye bosaltip kullanin. 2- HICBIR Allerji, kulak agrisi yapmaz. Sakin Turk doktorlara inanmayin. 3- Su kacmasi ile de kiulak agrisi olmaz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Oca 2022 Saat 03:03 |
|
![]() |
|
Pervin85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet buruna damlatdim.cocuk olani kullandim
ama cok agri var.nurafen aldim hiraz rahatladi neden agriyor o zaman?baska ne yapabilirim.
|
|
![]() |
|
Bi sey daha soruyum kusura bakmayin.kanli akinti normalmi bu durumda?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulaktan; "kanli akinti mi?" Kulaktan ise, kulak zari delinmis demektir. SAKIN kulaga bir sey damlatmayin.
Dis kulaktaki butun kiri, ifrazati ve mikroplari Orta Kulak bosluguna tasirsiniz, ve o zaman da basiniz ciddi sekilde belaya girer. Bu da tam da Turk doktorlarinin arayip da bulamadigi durumdur. |
|
![]() |
|
Yok kere otipax damlatmistim o kadar.sadec burmuma iliadin damlatoyorum.agrim bugun yok ama kulagima pamuk koydum pamuk bazen kanli bisey damla gibi oluyo uyaninca.doktora gitmeme gerek varmi?gecer dimi?kulagim tikali az duyuyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulagi kapamayin, hicbir sey DAMLATMAYIN!!!
Iliadin+Bactrim Fort tablet 5 gun (gunde:2x1) kullanin.
|
|
![]() |
|
Tamamdir cok tesekkurler🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|