|
Covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2022 Saat 15:24 |
Merhaba hocam. Ayın 29unda açık camda uyumuşum ve sabah kalktığımda hastaydım. 39 derece ateş, titreme ve halsizlik. Akşamsı dayanamadım 1 aferin içtim. Sabah kalktığımda gene hafif ateşli ve halsizdim. Ayın 1inde hiçbirşey kalmamıştı. Ayın 2sinde yine halsiz uyandım ve ağzımın tadı yoktu, koku da alamıyordum. Hemen evde test yaptım ve pozitif çıktı . 2 gün oldu arkalarım çok agırıyor. Nerdeyse öksürme yok. Günde 3-4 defa, ama soluğum tam yetmiyor gibi ara sıra. Dün röntgen çektirdim, röntgenci hafif interstitial( veya onun gibi birşey) değişiklikler var dedi. Doktora randevu anca salı gününe alabildim. Bu değişiklikler normal mi? İnternette yazan şeyler çok kötü…
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin Aferin kullanmayin. SAHTE bir iyilik hali yaratarak, sizi kandirir.
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. Ilac kullanmayin, ates dusurmeyin. Grip ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|