|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Karın ağrısıGönderim Zamanı: 30 Mar 2022 Saat 21:19 |
|
Aynen oyle..
|
|
![]() |
|
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2022 Saat 19:29 |
|
Hayır hocam aramadım devlet hastanesinde şikayetlerimi anlattım muayene etmeden bu ilaçları yazdı ve ultrason isteği yaptı sadece. Hocam ben debridat kullandım sadece gaz için. Dediklerinizi uygulayacağım ve o zaman sadece famodin kullanacağım anladığım kadarıyla?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2022 Saat 19:08 |
|
1- Butun uyarici icecekleri (Kahve, Cay, Kola cesitleri) KESIN..
2- Ac karnina asla sekerli gida almayin. Cukulatayi abartmayin. 3- Ac kalmayin, az az, ama sik sik yiyin. 4- Muz, Uzum, Incir, Hurma gibi Glikozdan zengin meyvalari yemeyin. Elma, Armut yiyin.. Prabex: Bir Antibiyotik!!! NE ALAKA!! Pinades: Safra ve barsak spasmlarinda verilir.. NE ALAKA!! Cok mu aradiniz bu doktoru? |
|
![]() |
|
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2022 Saat 09:21 |
Hocam tekrar merhaba bir dahiliye uzmanına göründüm karın ağrısı+ mide ağrısı şikayetlerimle. Ultrason istedi fakat 2 ay sonraya verildi randevu. İki ilaç reçete etti size sormadan almak istemedim. Prabex (20/28) Pinades (50/80) Gaz ve şişkinlik devam ediyor sorun daha çok yukarıda gibi. Mide, göğüse yayılıyor bazen. Özellikle çay kahve tüketimi yaptığımda artıyor sanki veya yediğim birşey mi dokunuyor tespit edemiyorum. Bir de her sabah balgam birikiyor boğazıma yeşil veya sarı. Gün içerisinde de çok yoğun sürekli boğazımı temizliyorum. Direk burnumdan akıyor bu, sinüzit dediğiniz için illiadin kullandım değişik periyotlarla. Fakat bunun sebebi reflü olabilir mi? Bu ilaçları alıp kullanmalı mıyım? |
|
![]() |
|
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2022 Saat 20:41 |
|
Teşekkür ederim hocam her zaman bizi bilgilendiriyorsunuz, sağolun var olun..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2022 Saat 18:10 |
|
Fibromiyalginin BU kadar abartilmasi da bir tur SAHTEKARLIK ve SARLATANLIKTIR!
Nerede ise, butun hastaliklara Fibromiyalji diyecekler! Hatta diyorlar da! Bu gibi "ezberci" davranislar, Tipik ahmak Turk doktor davranisidir. Bu gibi ezberci davranislardan uzak durun. Eskiden her hastaya; Astim veya Allerji diyorlardi artik iyice isin asli anlasilinca ve kepaze olduktan sonra gene deri degistiren YILAN gibi kilif degistiriyorlar. Hem Fibromiyalji deyip, gene hem astim ilaclari ve Kortizonlu ilaclar verirlerse hic sasmam. Sizin bahstettiginiz sikayetlerin tamami; STRES'e bagli. Aksamlari 1 tablet Atarax alin.
|
|
![]() |
|
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2022 Saat 10:13 |
|
Hocam ağrıların sebebi fibromiyalji olabilir mi? Mide bağırsak son dönemde ortaya çıktı fakat yıllardır süren doktorların teşhis koymadığı bacak- sırt- omuz- kol gibi tüm vücudumu kaplayan ağrılar, yorgunluk var. Sabah uyandığımda başlıyor gece uyuyana kadar. Çene eklemimde bile sıkıntı var dişlerimi çok sıkıyorum. Hatta şöyle bir görsel buldum burada gösterilen noktaların neredeyse hepsi her gün ağrıyor.
Kan tahlillerim normal, herşey normal diyip gönderiyolar. Fibromiyalji olup olmadığımı anlamanın bir yolu var mı hocam? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2022 Saat 18:00 |
|
Pancar yapar!
1- Kanama; Mide ve yukarisinda olan kanamalarda, kaka katran renginde cikar. 2- Kanama; Mide altinda olursa, koyu kirmizi renkte olur. Famodin ile beraber, diyet yapmaniz gerekir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|