Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Enfluvir hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Enfluvir hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 159
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Enfluvir hakkında
    Gönderim Zamanı: 19 Oca 2022 Saat 00:46
Hocam 22 aylık çocuğumaenfluvir dozuma göre ayarlayıp verdikten bir saat sonra burnu kanadı normalmi korktum daha da vermedim ilacı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2022 Saat 03:38
Enfluvir'in ilk 3gun icinde baslanmasi gerekir. 
Burun kanamasi ile ilgili degil. 
Yukarı Dön
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2022 Saat 06:33
Aynı gün başlandı hocam ilk gün 
Yukarı Dön
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2022 Saat 07:12
Hocam yazılarınızda sürekli söylediğiniz ateşi düşürmeyin durumu çocuklarda 40 dereceleri gördüğümüzde de durum düşürmemekmi olmalı organlara yüksek ateşin bir zararı oluyormu bir doktor makalesinde 38,5 a kadar müdehale edilmemesi üstüne çıkarsa düşürülmesi yazıyordu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2022 Saat 20:18
Palavra..Turk doktorlarinin hastalari dolandirabilmek icin, en buyuk silahi; Ates ve Havaledir. 
Isin aslini DOMUZ gibi biliyorlar, ama islerine gelmedigi icin, boyle dansoz gibi kiviriyorlar. 
Ates ile ugrasmayin. Hic korkmayin.
Yukarı Dön
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2022 Saat 15:33
Hocam 22 aylık kızım salı başlayan gribi ateş inatçı değildi 39.8lere çıkıyordı ateş düşürücü versem inen bir ateş dün artık 38 lere indi derken bugun yine 39 a çıktı balgamı yoğunlaştı siz herzaman hastalık sonu balgam yoğunlaşır dersiniz ama öksürükte arttı birde hırıltı başladı ince tiz dışardan nefes alırken ince duyuluyo nefes sayısında sıkıntı yok ne yapmam gerekir doktorların tabiriyle bronşiolit durumu gerçeklememiştir dimi yada bronşit öksürüklü hastalıklar şemanıza bakınca ateşe eşlik eden bulgular olunca ben size sormak istedim ilerleyip başıma iş alırmıyım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2022 Saat 18:48
Antibiyotik gerekirse; Ates + Agizdapis koku + Dili kaplayan pas tabaaksi olur.
Bunlar yoksa, Grip geciriyordur. 
LUTFEN yazilarimi okuyun. 
Oksuren cocugu Turk doktorlara goturmeyin. 

Yukarı Dön
gokben Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokben Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2022 Saat 19:03
Yok hocam ben öksürüğü kesmem yazılarınızı okuduğum için bugun çok iyi bilinçlendim ancak hırıltı olumca ben biraz endişe ettim size sormak istedim antibiyotik için değilde başıma akciğer enfeksiyonu gibi bir tablo çıkartırmıyım diye düşündüm yoksa dil paslı ve wbc yüksekse antibiyotik,wbc düşükse viral enfeksiyon geçiriyo yazılarınız sayesinde bugun doktora gitmemeye çalışan anneler kervanındayım bende☺
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.