|
Bağışıklık dusuklugu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Melek57
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bağışıklık dusukluguGönderim Zamanı: 14 Şub 2022 Saat 20:41 |
|
Merhaba hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın lütfen hocam bir buçuk yasinda ve 6.5 yaşındaki çocuklarımin bağışıklıgi düşük dendi immonolji alerji doktoru antikor bozuklugu var dedi nedir bu bağışıklık duduklugu kötü birseymi hocam çok kafaya taktim lütfen yardımcı olurmusunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2022 Saat 22:19 |
|
" çocuklarımin bağışıklıgi düşük dendi immonolji alerji doktoru antikor bozuklugu var dedi"
sakin bunlar gibi ahlasiz dolandiricilara inanmayin. Bunlar o kadar cahil yaratiklardir ki, Viral (Gripal) enfeksiyonlarda, WBC(Lokosit) degerinin, normailn de altina indigini bilmezler, ve boyle abuk-subuk yalanlar soylerler. SAKIN bu iki grup doktorlara inanmayin. Bagisiklik ile ilgili Makale ve Forum yazilarimi okuyun. Sakin bunlarin soyledigi hicbir seyi yapmayin.
|
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2022 Saat 22:20 |
|
Allah sizden razı olsun hocam hep bunları düşünüp duruyordum nasıl olacak diye çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|