|
İlliadin sprey |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2022 Saat 00:22 |
Hocam iyi akşamlar
Kızım 12 yaşında epilepsi tedavisinde ilaç bırakma dönemindeyiz. Birçok ilaç yasak listemizde.İlliadin pediatrik sprey kullanabileceğimizi söylemişti doktorumuz. Ben yanlışlıkla lliadin yetişkin sprey i 3 gündür günde 2 kez 2ser fıs kullanmışım. Doktorumuz 12 yaş için pediyatrik sprey demişti. Az önce de 2ser fıs kullandım öyle olduğunu sanmistim.Şu an uyuyor fakat çok endişelendim hocam. 3 gün ve günde 2 kez 2 şer fis kullanmak doz asimimidir
Düzenleyen DenizCihangir - 21 Şub 2022 Saat 00:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Epilepsi iyilesiyor mu??
En son ne zaman epilepsi nobeti gecirmisti? Ne ilac kullandiginizi yazsa idiniz, Iliadin ile etkilesip , etkilesmedigini soyleyebilirdim. Eriskin Iliadin sprey kullanmaniz, 12 yasta onemli degildir.
|
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Hocam en son 4 yıl önce geçirdi. İlaç kesildikten 3 ay sonra. Bir önceki ilaç kesilmesinde ertesi gün geçirmişti. İlaç kullandığı süreçte nöbet yok. Kullandığı ilaç Keppra. Birçok ilaç ve sprey nöbeti tetikler diye yasak. İlliadin pediatrik demişti doktor. Ben dozunu yanlış kullanmışım. Teşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Google'i acin:
"keppra drug interactions" yazin. Acilan sayfada: "Keppra Interactions Checker" sayfasini acin, ve o listedeki, 226 ilaci inceleyin bakalim, Iliadin hammadesi olan, "Oxymetazolidin" var mi, yokmu??
Siz NIYE Turk doktorlarini ciddiye aliyorsunuz ki! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Etkileşim olmadığı yazıyor. Hocam bir de kızımin kaka yaparken birkaç kez kanaması oldu. Genel olarak kabızlık yaşayan bir çocuk değil. Dönem dönem oluyor. Sonrasında kabız olmasa da çok aciyo ve zorlaniyo her tuvalete girdiğinde yaklaşık 2 haftadır. Dışardan görünen bişey yok. Ne kullanmalıyım Hocam. Çocuğu perişan etmek de istemiyorum hastanelerde. İyi günler diliyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Avcicegi veya kabak cekirdegi gibi kabuklu yemisleri yemesin.
Kabiz oldugu gunlerin aksami 10ml Duphalac icirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|