|
Reflü mü? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Elifana
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Reflü mü?Gönderim Zamanı: 24 Şub 2022 Saat 12:38 |
|
Hocam merhaba beş aylık erkek bebeğim 8000gr hocam neredeyse doğduğundan beri kusan bir bebek Yaklaşık iki aydır emmeyi reddediyor sadece uykuya dalarken emzirebiliyorum sizin yazılarınızı takip ediyorum bebeklerde reflü olmaz diyorsunuz ve alerji olsa kilo alamaz diyorsunuz
1- hocam peki neden azıcık süt içse bile geğirip geğirip duruyor? 2- sütüm neden gaz yapıyor olabilir (bu Zamana kadar sadece anne sütü aldı? 3- hocam yüzüstü yatmadan uyuyamıyor beslendikten sonra yüzüstü yatırsak sorun olur mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2022 Saat 18:55 |
|
Turk doktorlarinin, "Reflu" teshislerine SAKIN inanmayin.
1- Reflu'de kusma OLMAZ. Mide asiti, yemek borusuna kacar ve tekrar yutulur. Kusma oldugunda, yemek borusu cidarina bir defa temas eden mide asiti, Reflu'de 2 defa temas etmis olur ve daha fazla tahris yapar. Bu tahrisler, seneler sonra, yutakte ve yemek borusunda doku degisiklikerine sebep olurlar, iste bu duruma "Reflu" denir. O yuzden, bebeklerde "Reflu" diye bir sey OLAMAZ! 2- Sikayetleri tamamen asiri beslenmeye bagli. O yuzden 900gram agirlik fazlasi var. 8 aylik gibi. 900 grami kucumsemeyin, 7.1 kilo olmasi gerekirken, 71 kilo bir kimsede, 9 kilo fazlalik olmasi gibidir. 3- Tabii ki, yuz ustu yatacak!! Tabiatta hicbir canli sirt ustu uyumaz. Turk doktor palavralarina ve "Ani bebek olumu" yaptigi yalanlarina kanmayin. Ani bebek olumlari daima kis aylarinda ve asiri sicak tutulan BAZI bebeklerde olur. Her bebekte de olmaz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Şub 2022 Saat 18:57 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|