|
Covid baş agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2022 Saat 00:52 |
Hocam bugün covid testim pozitif çıktı hafif bulgularla vermiştim ama eve geldiğimde geçmeyen bir baş ağrısı eklem ağrısı başladı eklem ağrısı dayanilabilecek gibi ama baş ağrısı hiç bir ağrı kesiciyle geçmiyor doğum ve hamilelik sürecinde olduğum için aşımı erteledim bu yüzden ağır geçiyor ama baş ağrısı için ne yapabilirim birde varislerim var şiddetli ağrı oluyor bu süreçte aspirin önerir misiniz çok teşekkürler simdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hamileleik suresince, NIYE asiyi ertelediniz?? Hamileler, hasta olunca, bebege bir zarar mi oluyormus??
Turk doktorlarinin verdigi ivir-zivir agri kesicilerle, agri gecmez.. Agri olursa, 2 tablet Novalgin veya Geralgin-M alin,gunde 6 taneyi de gecmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|