Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bcg ve ppd
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bcg ve ppd

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Frozen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Frozen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bcg ve ppd
    Gönderim Zamanı: 14 Mar 2022 Saat 01:27
Hocam merhabakar. Kızım 4 yasında. Eki yazılarınza göre bcg asısı tutmamıs. Hiçbir iz yok ve vuruldugunda da aylarca bekledim asla ilthp tarzı yara tarzı hiçbsey olmadı. Pandemi dönemi gecmesini bekledim. Aetık bu konuda bseyler yapmak istiyorum. Ankarada yasıyorum. 
Ppd testini kesin olarak yaptrmaya calısmalı mıyım hocam nasıl yaptrablirm.
Tekrar bcg yapmıyorlar cok denedim. Smdi dispnserde yaptrmak istiyorum fakat okuduklarm hep cok zor yaptrmıs. Sizin önerinizle doktorum yurt dısında yaptrmamı öneriyor seklinde söyleyeblir miyim. Hocam bir yol yordam anlatsanız olur mu. Cok teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2022 Saat 03:32
Maalesef, Turkiye'de saglik isleri ilim ile degil,"Emir-Komuta" zinciri ile Saglik bakanliginin KEYFI nasil isterse
o sekilde yapilir. 
Bazi ciddi calisan laboratuvarlar (Duzen, Buyuk, Biruni gibi) PPD testi yapiyorlardi, ama simdi durum nedir
 bilmiyorum. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.