|
danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2022 Saat 09:05 |
Kadir hocam merhaba, Benin koltuk altımın göğüse yakın tarafında leblebi gibi bir şişlik farkettim. Göğsüm fibrokistik yapıda olduğu için zaten 6 ayda bir düzenli ultrason ile bakılıyor. Tam onun kontrolüne denk geldi ultsanon doktoruna da söyledim. eliyle ve ultrason ile baktı ve lenfin şişmiş şu an önemli bir durum yok vücudunda bir enfeksiyon olmuş ona karşı şişmiş olabilir yine de bir ay sonra tekrar gel bir bakacağım dedi. Benim sorum şu; bir sokak kedisine bakıyoruz iki aylıktan beri hatta eve de aldık ama durmadı gündüz sokakta gece kazan dairemiz var oraya gelip orada yatıyor. Mama kapları ve kapalı tuvaleti de orada duruyor.yani ne tam ev kedisi ne tam sokak kedisi. Biz bu süreçte kuduz aşısını ve olabildiğince iç dış parazitlerini yaptırıyoruz.dış parazit aksamıyor damla olarak onu düzenli yapıyoruz. ama bazen iç parazit 3-4 ayı bulabiliyor. bazen o gelmiyor bazen biz götüremiyoruz yakınımızda veteriner yok. Hap olarak ta yutturmayı beceremiyoruz. Böyle bir durumda onun mama kaplarından ya da tuvaletinden herhangi bir enfeksiyon kapma durumu olur mu? eimizde bir kesik vs varsa mesela? Bununla ilgili size bir danışmak istedim. Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz oyle bir sey.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|