|
Alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2022 Saat 06:12 |
Hocam iyi gunler 34 yasindayim ve benim hapsirma goz akintisi burun kaisntisi zamanim basladi 20 li yaslarda test yapilmisti ve yabani otlara alerjim cikmisti. Gebelik suphem olabilir hocam ne kullanabilirim acaba sprey vs bayagi zorluyor beni hapsirma goz akintisi. Bu mevsimlerde basliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hele bir; hamilelik hayirlisi ile gerceklessin, hele bir allerjileriniz baslasin, dusunuruz.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alerjim baslamis durumda hocam kendimi anlatamadim sanirim gozlerim yasariyor burun kasinmasi ve hapsirma var ksc gundur bitik haldeyim gozler akmasi hapsirma vhcudu yoruyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sprey kullanin. Hamile olsaniz bile bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangisinden kullansam hocam nazofest vardi gecen sene ama fayda gormedim depolardada yokmus
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Farketmez, hangisini bulursaniz ve fayda gorurseniz, onu kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|