|
Alerji mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nis 2022 Saat 08:28 |
https://imgyukle.com/i/RNwz1P
Merhaba hocam 2013 Ağustos doğumlu kızım 25 kilo nir kaç gündür kaşıntıyla beraber tek tek kabarcıklar oluyor sonra sönüyordu sonra böyle uyandı grip değil burun akıntısıda var 23 nisan gösterileri için açık havada prova falan yapmışlar ondan mı oldu diye düşünüyorum daha önce alerji doktoruna gittik ilaç verdi siz kullanmayın deyince bende kullanmamıştım bu nedir (birde hocam şimdi paZartesi günü okulun bahçesinde sürekli karahindiba ile oynadığını söyle o alerji yapmış alabilir mi) sizi çok yordum tüm cevaplarınız için teşekkür ederim
Düzenleyen Zeynep0646 - 12 May 2022 Saat 18:55 |
|
![]() |
|
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şişkinlik ve kaşıntı devam edince öğretmeni saat 15:00 zyrtec bir ölçek verdi akşam aynı rahatsızlık devam ederse bir ölçek daha versem sıkıntı olur mu?
Düzenleyen Zeynep0646 - 25 Nis 2022 Saat 18:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerjik urtiker... Gunde 1 olcek; Allerset veya Zyrtec surup verin.
Acik hava ile filan bir alakasi yok!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Peki hocam neyin sebep olduğunu araştırmak gerekir mi? Kaç gün devam edelim ilaca teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uygulanan testlerin hicbiri guvenilir degildir, paraniza yazik olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Tekrardan merhaba hocam 3 gün alerji ilacı verdikten sonra döküntüler azaldı tek tük çıkıyor Bende ilacı kestim. hocam benim sorum kızımın burun etleri sürekli böyle oluyor neredeyse 9 yaşına geldi ayda bi boğazı şişiyor kalp kapakçığında kaçak olduğu için dikkat etmemiz de gerekiyor okulundan geri kalıyor nefes alamadığı için uyuyamıyor şimdiye kadar hep sizin tavsiyelerinizle ilerledim bnun sebebi ne nasıl geçer doktora göre alerji işin hap kullanması lazım sizin tavsiyeniz nedir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal gorunum, bir acayiplik yok!
"Kalp kapaginda kacak??" Hangi kapakta? Gelisme geriligi varmi? Ses duyuluyor mu?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 May 2022 Saat 00:19 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
https://imgyukle.com/i/RWgwvh
Farklı şekilde çekmeye çalıştım resmen nefes alamıyor çocuk :( gözle görülecek yerdeki burun etleri şişiyor Buda kardiyoloji raporu |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|