|
Boğaz kızarıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2022 Saat 11:58 |
Kadir bey merhaba,
4 yaşına Temmuzda girecek olan kızım dün 38,9 ateşlendi. Sbh ateş düştü ama boğazım acıyor dedi. Boğazında Kızarıklık ve beyazlıklar var(resmini yükledim). Uzun zmndır burnuda tıkalı…Doktora Bactrim yazdırmak için götürdüm. Fakat enfeksiyonun çok ilerlemiş olduğunu Bactrimin geçiremeyeceğini Klamer 250mg kullanmamız gerektiğini söyledi. Şimdi bu antibiyotiği kullanmalı mıyız? Boğazı bayağa kötü, vücut ısısı 37,5 -38,5larda ama halsizlik var… Öğleden sonra sol kulakta ağrıda başladı…İlliadin başlayacağım akşama, antibiyotik vermeli miyim? Saygılar, Düzenleyen Deryad - 09 May 2022 Saat 16:47 |
|
![]() |
|
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde son 1 haftadır arada dizlerim ağrıyor diyor?!
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o ahmak doktora inanmayin, kesinlikle antibiyotik gerekmiyor.
Grip geciriyor, agrilarda ona bagli. Zaten bu yasta: "Akut Eklem Romatizmasi" OLMAZ.. Sakin Turk doktorlara inanmayin.
|
|
![]() |
|
Eklem romatizması demedi zaten. Boğazı çok acıyor yutkunmakta da zorlanıyor. İlk defa boğaz ağrısı yaşıyor. Birşey yediği zmn hatta şimdi yatarken bile acıdığını söyledi. Klamer 250 mg den 1 doz verdim. Devam etmeyeyim mi? Ne yapmak lazım, nasıl geçecek?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotigi hemen kesin. Bogaz agrisi olursa, Tantum Verde Sprey kullanin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey antibiyotiği kestim. Hastane doktoru ilerlerse sonuçları kötü olur demişti ama size güvenim sonsuz…fakat boğazındaki kızarıklık ve beyazlıklar hala var, tantum sıkıyorum; ekstra birşey yapmalı mıyım? Ne kadar sürede geçer?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gripler en az; 2-3 hafta surerler.
antibiyotik gereken bir durum olsa idi, tedavisiz, 2-3 gunde iyilesirdi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|