Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dogru teşhis
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dogru teşhis

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 434
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dogru teşhis
    Gönderim Zamanı: 29 May 2022 Saat 14:07
Merhaba hocam grip tam geçecek  gibi olup bir iki gun sonra sabahlari şiddetli  öksürüğe  çeviriyor  her seferinde  her böyle  olduğunda  doktora  gittiğimizde  akut bronsiolit diyip ilac veriyorlardı  eylul ayindan beri hemen hemen her ay oluyor martin basina kadar verilen tum kortizonlu hava ve antibiyotikleri kullandik ne yazikki bide koruyucu  toz veriyorlardi mart ayindan sonra bıraktık tum ilaçları  ama bu mayis ayinda krupmu bronsiolit mi bilemiyorum daha sık  olmaya basladi mayısın  basinda yasamistik ayni seyleri daha tam toparlanmadan gene bu sabah siddettli sert öksürükle  uyandi 17 aylik oglum birinci sinifa giden abisi var oda hep hasta ondan geçiyor hocam lutfen siz dogru teshisi koyarmisiniz bu geçirdiği  tam olarak nedir krupmu bronsiolit mi ne kadar surer sürekli  böyle  tekrarlayacakmi😪
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2022 Saat 17:07
1- Türk doktorları ASLA Grip teşhişs etmezler. Buna allerjileri vardır! Zira Grip teşhisinden kendilerine avanta çıkmaz.
O yüzden de, kendilerine cok avanta çıkan; Astım,Bronşit veya Bronşiolit gibi teşhisler koyarlar! 
2- Birde bu hastalıklar hakkında bilgi sahibi olsalar, ona da razıyım Bronşiolit tanısının, 2 yaşından sonra
 konmayacağını bile bilmezler. Bu kadar cahildirler. 
3- Forum sayfasından; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun.
4- Sadece Grip için anlattıklarımı uygulayın.
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2022 Saat 00:59
Bende tum bunlari öğrendikten sonra doktora göturmuyorum hocam peki bu kadar  sık  hastalanmasi normalmi  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2022 Saat 13:57
Abiden bulaşıyor. İyi tarafı, okul zamanı geldığınde, abisinden daha az hasta olacak.
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2022 Saat 14:24
Cok teşekkür ederim  hocam sizin yaziliranizi okuyup  bilmeseydim  birinci sınıfa giden ogluma her hastalandiginda doktora  gidip verdikleri tum ilaçları  bilincsizce kullanirdim sayenizde tek bir antibiyotikle birinci sinifi bitirdik sayilir o antibiyotigide ilk başlarda  vermistim onuda bosuna vermisim pek bir işe  yaramamisti iyiki varsınız  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.