|
Kızımın geçmeyen kabızlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esma Türker ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esma Türker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haz 2022 Saat 11:58 |
Hocam kolay gelsin kızım 15 aylık nerdeyse 3 4 aylıktan beri kabızlık problemi çekiyoruz yediklerine dikkat etsem de geçmedi bir türlü poposunu silerken peçeteye hafif kan gelince doktora götürdüm çatlak oluşmuş dedi debridat verdi yediklerine karıştırarak veriyorum çok bir faydasını göremedik bırakınca tekrar başa dönüyoruz bugün mecburi olarak lavman uyguladım ama onunla bile tam boşaltamadı kakası çok sert ve büyük çok zorlanıyor ne yapabiliriz hocam şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pirinç,Patates,Muz ve Elma vermeyin. Düzeldikten sonra, azdan başlayarak kontrollü bir şekilde verin.
Yağ ve Şeker miktarlarını arttırın.Armut, İncir, Kayısı verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|