|
kabızlık mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Tem 2022 Saat 15:39 |
hocam resimdeki gibi hala yapmaya devam ediyor neredeyse bir hafta olacak 8 aylık seftali ve kayısı kabuklu vermemi söylemiştiniz fakat öyle yemeyi başaramadıgı için bende kabuklu bir şekilde robottan çekip veriyorum poposu da haliyle kızardı sudocream kullanıyorum hala bu şekilde kaka yapmaya devam ederse endişelenmelimiyim bu kaka sekli doymadıgını mı gösterir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediklerinin yağ ve şeker oranlarını arttırın.
|
|
![]() |
|
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
teşekkür ederim şeker oranını nasıl attırmalıyım tavsiye verir misiniz 1 yasına kadar şeker bal yok siz balı ne zaman öneriyorsunuz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Hocam probiyotik vermeli miyim vermem gerekirse ne önerirsiniz her bezine çok az yapıyor yaparken de epey zorlanıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
NE DEMEK, "1 yaşına kadar şeker,bal YOK!!!" Size bunu hangi SALAK söyledi?
1- Anne sütünde bile şeker vardır!! Sütlerde olan Laktoz şekerinin yarısı Glikoz, yarısı Galaktoz dur. Bu gibi salaklara itibar etmeyin. Sırf bu salağa inandığınız için bebeğiniz sıkıntı çekiyor. Sakın "Probiyotik de " vermeyin. Bütün barsak dengesini bozarsınız. 2- Her bal, zararlı değildir. USA'da, Kalifornia'da bazı bölgelerde endemik halde Botulizmus sporları vardır ve bu bölgede üretilen bazı ballarda bu sporlara rastlanmıştır. Bu sporlar, sadece yeni doğanlarda zararlı olabilir. 2 aylıktan sonra verilebilir. NOT: Botilismus, domuz yetiştirilen bölgelerde görülebilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
hocam sizin her yazınızda agzım açık kalıyor her seferinde şaşırıyorum her bildiğimiz yanlış çok eksiğim var cok diğer iki cocugumuda böyle yanlışlarla büyüttüm hatta büyük oğlum alerjik astım oldu sizin dediğiniz gibi her seferinde peditus ve antibiyotik verdiler hep böyle büyüdü keşke size çok önce rastlasaydım ama diger ogullarımı sizin sayenşzde öyle büyütmeyeceğim bal şeker dut çilek yumurta beyazı hatta süt bir yaşına kadar yok dedi bende ona özel tuzsuz şekersiz yiyecekler yapıyorum hocam Bir yaşına kadar vermemem gereken bir şey var mı nasıl ek gıda vermeliyim çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 yaşına kadar?? Çiğ köfte, Kokoreç, Beyin(hiçbir zaman), vermeyin.
Zaten varsa, sadece anne sütü verilir. Yoksa, 4. aydan itibaren "Kutu sütleri" verilir, eğer günde 3 defadan fazla Kutu sütleri veriliyorsa, sırası ile, sulu muhallebi(su katılmaz, pirinç unu az konur), yoğurt, ve ev yapımı çorbalar(acısız tarhana, süzme mercimek [beşamel soslu], Yayla gibi) verilir. Ancak bunlara alıştıktan sonra yoğurt ile karıştırılmış ev yemekleri verilir. Sebze çorbalarını, yemek pişirmesini bilmeyen Amerikalı anneler gibi anneler uygular, bilenlerde gerek yoktur. Makalelerimi okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
tamam hocam kitabınızıda siprariş etttim dört gözle bekliyorum bize burdan geri dönüp cevap veriyorsynuz ya o kadar güven veriyorki teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|