|
Homosistein |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 402 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Tem 2022 Saat 19:48 |
Hocam yaş 36 bayan hasta homosistein 16.1 ne anlama gelir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Folik asit eksikliğinde olur.
Folbiol tablet. 5mg, günde 1 tane 3 hafta kullanın, tekrar Homosistein baktırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 402 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Hocam affınıza sığınarak soruyorum folat farklı galiba folik asit ten folat 6.1 çıkmış bir de talesemi tasiyicisi olmam da buna etken mıdır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Folat ve Folik asit, aynı şey.Sizin seviyeniz yeterli, o zaman tetkik edilmesi gerekir. Bir Dahiliye doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Hocam hematoloji doktoru haftada iki gün folbiol kullanmalısın dedi ömür boyu talesemi taşıyıcı olduğum içinmiş kullanayım mi hocam ne derseniz onu yapacağım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Folik asit düşük değil! Hangi kafa yapısı ile Folbiol veriyor?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Hocam bugün aile.hekimi homosistein 16.1 folat6.3 b 12 ise 323 bana dedi ki sen 40 yaşında kalp krizi geçirirsin ve de erken bunama yaşarsin çok geç kalınmış dedi bir kaç kere kalp sıkışması yaşadım ama psikolojiktir diye aldırmadım bir de bir haftadir küçük tansiyonum 8.6 dan aşağı düşmüyor doktorum dedikleri gerçek mi hocam hangi bölüme ayrıntılı gitmeliyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boşverin.
Hatta Başka bir yerde Homosistein baktırın. Yüksek çıkmayabilir de!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|