Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip mide bulantisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip mide bulantisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DemetRüzgar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 144
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DemetRüzgar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip mide bulantisi
    Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2022 Saat 14:10
Hocam  iyi günler 
31 temmuz 2018 doğumlu oğlum var 
20 kilo 106 cm 
Dun akşam birden burun akıntısı başladı 
Hafif ateşi var hocam 
Gece uyuyamadı  ara ara nefes kesintileri oldu geniz akıntısı da var hocam 
Aşırı derece de horlamasi da var boğazına baktım ama hafiften şişlik var ve lenf bezleri büyümüş 
1.Hocam ağzında koku var hafif ateş ama dilde pas yok viral enfeksiyon olabilir mi 
2. Ateşine çok çıkarsa müdahale etmek istemiyorum eğer çıkarsa dolven kullanayım mi 
3. Hocam midem bulanıyor karnım ağrıyor diyor ama herhangi bir kusma olmadi şuan neden bulanıyor anlamadim 
4. Hocam sizin değerli bilgileriniz benim için çok önemli geniz eti hakkında yazılarınızı da okudum hocam uyku da çok sıkıntı yaşıyoruz nefes kesintileri oluyor bir uyanıyor tekrar nefes almaya başlıyor özellikle grip olduğunda oluyor ve hocam oğlum tam 31 temmuz 2018 doğumlu 20 kilo 106 cm yaşlıların göre kısa mi geniz eti gelişim geriliği boy kısalığı yaparmış bu doğru mu hocam iştahsızlık değil çok şükür ama ya her doktora götürdüm de böle şeyler duyuyorum ve geniz etinden sağlıklı uyku olmazmış ani ölümler olurmus dikkat eksikliği felan olurmuş hocam bunlar doğru mu 
5. Oğlum da hem geniz eti var hem bademcik hem de mikrop alınca büyüyen lenf bezleri var bunlarla ilgili yazılarınızı okuyorum sürekli hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2022 Saat 16:02
6cm boy fazlası var!!!4 kilo ağırlık fazlası var. Boyuna göre 2.5 kilosu fazla. 
Boy ve kilosunu "Boy-Kilo cetvelinden" takip edin. 
Grip geçiriyor. Ateş düşürmeyin. 
Geniz eti ve bademciklere dokundurmayın. 
Sıkıntı olursa, başucuna 2 damla ColdMix damlatın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.