|
Grip mide bulantisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2022 Saat 14:10 |
Hocam iyi günler
31 temmuz 2018 doğumlu oğlum var 20 kilo 106 cm Dun akşam birden burun akıntısı başladı Hafif ateşi var hocam Gece uyuyamadı ara ara nefes kesintileri oldu geniz akıntısı da var hocam Aşırı derece de horlamasi da var boğazına baktım ama hafiften şişlik var ve lenf bezleri büyümüş 1.Hocam ağzında koku var hafif ateş ama dilde pas yok viral enfeksiyon olabilir mi 2. Ateşine çok çıkarsa müdahale etmek istemiyorum eğer çıkarsa dolven kullanayım mi 3. Hocam midem bulanıyor karnım ağrıyor diyor ama herhangi bir kusma olmadi şuan neden bulanıyor anlamadim 4. Hocam sizin değerli bilgileriniz benim için çok önemli geniz eti hakkında yazılarınızı da okudum hocam uyku da çok sıkıntı yaşıyoruz nefes kesintileri oluyor bir uyanıyor tekrar nefes almaya başlıyor özellikle grip olduğunda oluyor ve hocam oğlum tam 31 temmuz 2018 doğumlu 20 kilo 106 cm yaşlıların göre kısa mi geniz eti gelişim geriliği boy kısalığı yaparmış bu doğru mu hocam iştahsızlık değil çok şükür ama ya her doktora götürdüm de böle şeyler duyuyorum ve geniz etinden sağlıklı uyku olmazmış ani ölümler olurmus dikkat eksikliği felan olurmuş hocam bunlar doğru mu 5. Oğlum da hem geniz eti var hem bademcik hem de mikrop alınca büyüyen lenf bezleri var bunlarla ilgili yazılarınızı okuyorum sürekli hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6cm boy fazlası var!!!4 kilo ağırlık fazlası var. Boyuna göre 2.5 kilosu fazla.
Boy ve kilosunu "Boy-Kilo cetvelinden" takip edin. Grip geçiriyor. Ateş düşürmeyin. Geniz eti ve bademciklere dokundurmayın. Sıkıntı olursa, başucuna 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|