|
D vit emziren anne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elifana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2022 Saat 10:46 |
Merhaba hocam oğlum yaklaşık 12 aylık emziriyorum temel besini anne sütü ek gıdalar da veriyorum d vit ampul aldım içini okuduğumda emziren anneler kullanamaz yazıyor yine de kullanayım mı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin, D vitaminini, "damla" şeklinde kullanmanız daha iyi olur.
|
|
![]() |
|
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 512 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Başlık açılmışken sormak istedim.
Hocam ben Kasım ayinda doğum yaptığımda d vitaminim 30 du emzirdigim halde her yıl ictigim ampulu kullandım. Benim eksiğim ancak tamamlanır bebeğe etkisi olmaz diye düşündüm ancak yanlış mı yaptim sormak istedim ?
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Yurtbegendilayda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Bende buyuk oğlumla beraber içmiştim. onunki eksik cikinca ikimizde 6 ay arayla iki ampul içtik kucuk oglum 14 aylik iki tane icmis bulundum ama daha önce hiç icmemistim zararı ne olur acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamin seviyesi eksik olanlar kullanabilir. Tamamı dokulara geçeceği için, bebeğe geçmez.
Ayrıca; bebeklerde. fazla D vitamini olduğunda, D vitamini, 24,25-dihidroksikolekalsoferol şekline dönüşür bu şekil D vitamini aktif değildir. |
|
![]() |
|
Yurtbegendilayda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Aslında aklima takılan bir konuydu Kadir bey iki tane ampul içtiğim için bebeğime bir yaşından sonra ampul vermemiştim simdi nasil yapmalıyım? Bu arada canlı yayın cok güzeldi kaybedebildiniz mi kadir bey umarım herkese ulaşır. Sizi tanıdığımız için cok şanslıyız 🌸🙏🏻💕
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu kış unutmayacağınız bir gün tesbit edip, o gün verin ve her sene tekrar edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|