|
Test sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aysebilgi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2022 Saat 23:46 |
Hocam merhaba. Kızım 2012 ekim doğumlu . 10 yaş. 6 ay önce kaburgada bir çıkıntı farketmiştim size attığımda harrison oyuğu oluşmuş 2 ay dvit ampul verin sonra test süreci demiştiniz. Aynen uyguladım. Görüntü hafifledi gibi ancak kilo aldığı için yanılıyor olabilirim. Hala görünen bir çıkıntı var.. testi ve son resimlere göre endişe edeceğimiz bir durum var mıdır ? Saygılarımla..
|
|
![]() |
|
aysebilgi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam farkettimki resimler yüklenmemiş. site sürekli hata veriyor size nasıl ulaştırabilirim? d vitamini test sonucu 30-80 referans aralığında yapılmış sonuç 47.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acılmıyor.
Eski maillere bakın, onların yöntemi ile gönderin. D vitamini: 50-100 arası normal, 150 üstü tehlike sınırı başlar. Sizde hala düşük seviyede. 1 ay ara ile toplam 2 ampul daha içirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
Hocam sitedeki önerilere göre yaptım. adres çubuğuna linki girince açılıyor sanırım. Umarım doğru yapmışımdır. Boş gelen mesajlar için Kusura bakmayın. Sizin görüşünüz benim için çok önemli. Saygılarımla Sizin görüşünüz ben |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bariz düzelme var. Dediğim gibi 2 ampul daha kullanın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. hemen yarın içiricem. Size ilk gönderdiğim, eski halini eklememişim. Onuda ayrıca ekliyorum belki bakmak istersiniz diye. 2. dozdan ne kadar sonra test yaptırayım? saygılarımla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aralık ayında SADECE Dvitamin seviyesi ölçtürüp bana yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
Tamamdır hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|