|
Kızımda çarpıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2022 Saat 17:59 |
Kızım 8 yaşında 127 cm ve 24kg. Hocam genel sağlık problemi yok çok şükür. Birkaç aydır ara ara çarpıntısı oluyor. Durup dururken başlıyor, dışarıdan görülecek kadar hızlı atıyor kalbi. Yarım saat içinde azalıyor. Bende de gençliğimden beri sürekli çarpıntı olduğu için genetik olabilir mi? Doktora mı götürelim ne yapalım bilemedim hocam haftada bir iki oluyor bu durum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyu uzun. O yüzden boyuna oranla zayıf görünümlüdür.
Çarpıntı olduğunda ve normal zamandaki nabız sayılarını kaydedin. Bariz fark varsa, önce bir Tiroid bezini incelenmesi gerekir. Sonucu yazın. |
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam akşam tekrar çarpıntı olunca sabah aile hekimliğine kan vermeye gittik. EKG çekildi ve EKG ye göre acil çocuk kardiyoloji görsün dedi. Çocuk kardiyoloji muayene etti, eko çekildi. Mitral kapakçıklar düz, 2 sene sonra kontrol ettirin tekrar dedi. Holter takıldı, 48 saat kalacak. Sonuçları da ekliyorum.
|
|
![]() |
|
Hocam kan için de damar bulup alamadılar, kanı çekildi herhalde çocuğun epey panik oldu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Kanı filan çekilmedi!".. Kan alanın beceriksizliği!
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar kan vermek için devlet hastanesi çocuk bölümüne götürdüm kızımı. Doktor o kadar çok tersledi ve aşağıladı ki bizi. Bu yaşta çarpıntı olmaz, neden getirdiniz dedi ve kan testlerini yapmadı. Gerek yok dedi. Üstelik hiçbir meslektaşım bana emir veremez falan dedi bir sürü hakaret etti. Gayet saygılı ve terbiyeli konuştuğum halde saygısızlıkla suçladı. Bunların yüzünden ben özel hastaneler ve laboratuvarlara dünyanın parasını ödüyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef. Devletin saçma sapan politikaları yüzünden sağlık sektörü bu durumlara düştü.
Nabız saydınız mı? Çarpıntı varken ve yokken ki nabız sayılarını bana yazın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|