|
burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eki 2022 Saat 11:13 |
merhaba hocam,
kızım 30 aylık 14 kilo birkaç soru sormak istiyorum. başka hiçbir bulgu yok sadece su gibi burun akıntısı 1 haftanın sonunda beyaz köpüklü bir hal aldı ve oda 4 gündür sürüyor. yeşile veya katıya dönmedi 10 günü geçti. normal midir? uykuda çok fazla burnunu kaşıyor? hafif bir tıkanıklık oluyor. önerdiğiniz bişey var mı? 2. sorum ise, pilav köfte ve yoğurt çorbası hariç hiçbirşey yemiyor. hayatımızda sebze sıfır. ne gibi sorunlar oluşur? takviye önerir misiniz? kolaylıklar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Grip geçiriyor. İlgili yazılarımı okuyun.
2- Yedikleri kaliteli, meyva yiyorsa, sebze yemesi şart değil. Zamanla her şeyi yiyecek.
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
çok teşekkür ederim.
yazılarınızı sizi keşfettiğimden beri okuyorum. serum fzyzile temizlik, bal ve coldmix kullanıyorum. sayenizde endişe de etmiyorum. fakat sizin yazılarınızda su gibi akıntı koyulaşır yeşile döner ve iyleşir diye bir sıralama var. 10 gün oldu değişmedi sürekli silmek burnunu acıtmaya başladı. o yüzden yazdım. kolaylıklar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip virusu burun içi dokularda fazla tahribat yaptı ise, bu "tamirat safhası" biraz uzun sürer. Merak etmeyin, aynen devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|