|
Bogaz lenfinde büyüme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pınar1787 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2022 Saat 21:35 |
Merhabalar hocam. Kızım bes yaşında kreşe gidiyor. Dün ateşi yükseldi. Halsiz ve keyifsizdi. Doktora götürdüm bademcikleri şişmiş. Ayrıca sağ boğazınin yan taraftaki lenfi çok büyümüş. Ateşi de yükseliyor. Doktor kontrol etti ve antibiyotik tedavisi verdi. Ağızda pas ve pis koku yok. Sizce antibiyotik tedavisi gerekli mi ? (Lenfi önceki ateşli hastalığında biraz büyümüştü. Şimdi dışarıdan belli olacak kadar şiş )
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
pınar1787 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Hocam kızımın gün içinde atesi 41 dereceyi buldu. Ateşi düşmüyor. Bu kez devlet hastanesine götürdüm. Referans dışı sonuçlar şöyle; Crp 206.6 Mcv 80-100 > 77.2 Pdw 9.9-15.4 > 16.2 Ne % 40 -70 >73,1 LYM. 20-60 >17.5 Eos 0.2- 7.6> 0.1 Wbc ise 4-10 > 6.45 Doktor aşırı enfeksiyonu olduğunu söyledi. Dört gündür hiç iyi değiliz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC: 6.45 Enfeksiyon var AMA, Kesinlikle VIRAL enfeksiyon.
Sakin boyle salak doktorlara itibar etmeyin. Bu salaklar: butun enfeksiyonlarin bakteriler ile oldugunu zannederler. OKUYUN...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Hocam okuyorum. Halen geçmiş yazıları ve konuları okuyorum. Wbc nin manasını da biliyorum. Lakin doktorun beni korkutması çok kötü. Kimseye güvenemiyorum. Bu veriler sanki dizanteri vakasına benziyor dedi. Cocuk üç kez kustu bugün. Lenfotit li birsey söyledi. Ben orada kala kaldım. Cevabınız için teşekkür ederim. 😌
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dedim size: "SALAGIN TEKI" diye! Niye hala gidiyorsunuz?
1- Dizanteriler de ASLA kusma olmaz. 2- Dizanteri ; kalin barsak ishali olup, asla bol sulu kaka yoktur. 3- Daima; ikintili-sancili bir donem sonrasi az miktarda (guvercin pisligi kadar) civik, mukuslu kaka cikar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|