|
Fare Pisliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mstftm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eki 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 01:06 |
Iyi günler Hocam kızım 3 gün önce fare pisliğine temas etti sanırım bir yakinimizdayken su istedi ve küçük şişeler halinde evin hol ünde kapı arkasında bulunan su siselerinden aldı ve içti daha sonra bende aynı yerden su ssisesi alırken farkettim şişelerin yanında duvar dibinde fare pislikleri vardı o suyu içti ellerini ağzına yüzüne gözüne götürdü internetten baktığımda hanta virüs ve daha birçok virüs ve hastalık yapabileceği beyinde iltihaplanma menenjit organ yetmezliğine kadar gidebileceği yazıyor ertesi gün karın ağrısı vardı şuan 3 gün oldu öksürük burun akintisida var gördüğüm virüs ve hastalıkların kuluçka süresi 12-21 gün ve hatta 6 ay sonra semptom verenler varmış ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerek çok iyi tahmin edersiniz ki şuan bu şikayetlerle günümüz doktorlarına gidip ne derdimi anlatabilir ne dinlenirim sizden yardım istiyorum Hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle olmuyor. Dogrudan Fare idrari veya kakasinin karistigi su veya gidalarin yenmesi lazim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|