|
Ağız yanında sivilce |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2022 Saat 20:32 |
Kadir bey merhaba,
4 yaşında kızım geçen hafta el ayak ağız hastalığı geçirdi. Dilde yaralar oluştu, sizede danışmıştım hiçbir ilaç kullanmadık ve çok şükür hepsi geçti ancak ağız yarası geçer geçmez dudağın sağ kenarında sivilce çıktı. Alt dudak altında da kuruluk benzeri bir durum oluştu. Bgn sol kenarında da sivilce oluşmaya başladığını görünce size danışmak istedim. Resmini de görmeniz için ekledim. Ayrıca 1 haftadır günde 1 veya 2 kere yaptığı kakası su gibi ve aşırı kokulu, karnıda ağrıyor yaparken. Bgn hiç kaka yok ama gaz çıkardığında kokusu çok kötü…Hafif iştah kaybıda mevcut…Acaba el ayak hastalığından kaynaklı bir durum devam mı ediyor? Dudak kenarında sivilce Neden oluşuyor ve Ne sürmeliyim? Sıvı ve kokulu kaka neden? Ne kadar sürer ne yapmalıyız? Şimdiden teşekkürler. Düzenleyen Deryad - 12 Kas 2022 Saat 22:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaladigi icin olmus.
Kenakort Orobase pomat, her iki tarafa, mercimek kadar surun. Kaka icin bir ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler Kadir Bey. Kenacort başladık. Fakat gazdaki koku çok fazla. Kakasını dün yapmadı bugünde henüz yapmadı ama gaz çıkarırken çok sessiz ve aşırı bozuk bir koku oluyor. Enterogermina tarzı bir ürün etki eder mi vereyim mi size danışmak istedim. Tekrar tekrar iyi ki varsınız….
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Enterogermina ve benzerlerini bu durumda vermeyin, daha kotu olur. Sadece her ogun yogurt verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|