|
Dediklerinizi yapıyoruz, uykulu modda |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alp0626
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Kas 2022 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Dediklerinizi yapıyoruz, uykulu moddaGönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 13:51 |
|
Hocam merhabalar sizi iyi ki tanıdık sayenizde özel hastanelere doktorlara maymun olmaktan kurtulduk.
Kitabınızı bir oturuşta severek okudum. 3 yaşındaki oğluma sizin dediklerinizi harfiyen uyguluyorum. 21 Kasım pazartesi günü oğlum öksürmeye başladı hemen bal limona ve iliadin e başladık, Salı günü öğlenden sonra kreşten aradılar ateşlendi oğlunuz diye, eve getirdik sizin yazdıklarınızı uyguladık, ateşi düşürmedik , yeme içmeye zorlamadık öksürdükçe su içmek istedi oğlum sürekli yudum yudum su içti. Cumartesiye kadar süreç halsiz ateşli ve öksürükle devam etti fakat cumartesi günü ateş öksürüğün yanına sürekli uyku hali eklendi. Çarşamba günü aynı belirtiler eşimde de başladı covid testi yaptırdık negatif çıktı, domuz gribi olduğunu tahmin ediyoruz. Bugün yeşil sümük var, ateş yok öksürük azaldı, yeme içmesi normal. Dünkü uyku hali beni biraz endişelendirdi, gün boyu ve gece uyudu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 18:45 |
|
Evet, Domuz Gribi. Griplerden farkli bir sey yapilmaz.
|
|
![]() |
|
alp0626
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 18:54 |
|
Cevabınız için teşekkürler Hocam
Annem zatürree olmasın diye endişeleniyor oksurukten dolayı Zatürree konusunda çok bilgi sahibi değilim biraz bilgilendirirseniz? Zatürree olma ihtimali varmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 19:10 |
|
Oksuruk insanlari Zaturre den KORUYOR!
Turkler oksurugu kesmeyi marifet sandiklari icin, hem SIK zaturre olurlar, hem Zaturre olunca ölürler! Sakin oksuruk kesici hicbir girisimde bulunmayin. Oksurugu rahatlatici; Sicak su buhari uygulayin, Limonlu bal verin, ColdMix kullanin. EN MUHIMI; oksuruk nedeni ile Turk doktorlara gitmeyin. Giderseniz, size; oksuruk kesici ilaclar, Astim, Allerji ve Kortizonlu ilaclar verirler. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi sabit Forumdan okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Kas 2022 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
alp0626
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 19:29 |
|
Teşekkürler Hocam keşke çevremizde sizin gibi
Guvenebilecegimiz doktorlar olsa, sağlıcakla kalın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|