|
Andazol |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2022 Saat 23:48 |
Hocam merhaba. Eski konuları okuduğum halde emin olamadim
4.5 yaşındaki kızıma bugün 10 ml andazol verdim bir hafta sonra tekrar 10 ml vereceğim. Doğru mu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne tip solucan icin veriyorsunuz? Icini okudunuz mu?
Kil kurdu ve askaris icin: (60 kilo altina) Ilk gun 2 olcek (20ml) ve 1 hafta sonra tekrar 2 olcek verilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2022 Saat 02:40 |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam dün popomun içi kaşınıyor dedi kaşıyordu bırkac gündür de ağzının suyu uyurken akıyordu bende dün akşam andazol aldım bir ölçek verdim. Halen kaka yapmadı bakamadım. Ama şuandaki sorunumuz hem vajina içi hem popo içi aşırı kaşınıyor sabunlu sıcak suya oturttum geçmedi hocam ne yapabilirim başka . Kurt mu başka bişey mi kurttan vajina kaşıntıs olrmuki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic andazol vermemis gibi, benim anlattigim sekilde andazol verin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Söylediğiniz şekilde 2 ölçek andazol verdim hocam
Vajinası çok aşırı kızarık çok kaşınıyor canı acıyor sabunlu sıcak su oturması defalarca yaptım başka ne yapabilirim ne kullanabilirim hocam külotu yeşil akıntı var. İç dudaklar çok kızarık ve şiş gibi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hele bir 24 saat gecsin.
Gunde:2x1 Hipokort merhem surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam eşim 105 kilo andazol u nasıl kullanması gerekir yoksa tablet mi alması gerekir.
Not. Kıl kurdu için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tablet kullanacak, ilacin icini okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|