|
bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2022 Saat 21:54 |
Hocam boy 80 cm kilo 11.6 kg baş çevresi 47cm 13 aylık erkek kan tahlilinde hgb ferittin ve bazı değerler referans aralığı dışında çıkmış dediğiniz gibi yetişkin referans aralığı olduğunu düşünüyorum değerlendirirsiniz sevinirim dvitamini değeri düşük bir yaş altı olduğu için damla kullanıyorduk fakat dediğiniz gibi damla yeterli gelmemiş şimdi bir yaşını geçtiği için dvit ampul icirmeyi düşünüyorum fakat balık yemedigi için her gün yarım ölçek möl...s balık yağı kullanıyorum bu yagda d vitamini olduğu için dvit ampul vermeli miyim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, anemi YOK! .
D vitamini cok dusuk. Oyle damlalarla, balik yaglari ile arayi kapatamazsiniz. Her sene 1 ampul Dvit3 icirin. 6 ay sonra, tekrar olcum yaptirip bana yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Ara 2022 Saat 01:27 |
|
![]() |
|
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Hemen d vit ampül içiyorum hocam ama balık yağının kapağını açtım içiriyordum balık yağına da devam edebilir miyim teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Edin, cok dusuk dozda D vitamini vardir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|