|
Bacaktaki lekeler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fts-gks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 14:33 |
Merhaba hocam on bşr buçuk aylık oğlumun iki bacağında bu şekil yanık gibi lekelenmeler oluştu. Ben kuruluktan diye düşündüm ama çevremdekiler alerjiden bu doktora götür dediler. Bende size danışmak istedim bu lekelenmeler neden olmuş olabilir. Hayırlı günler dilerim.
Düzenleyen Fts-gks - 23 Ara 2022 Saat 14:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari her turlu dokuntuye, "Allerji" dedikleri icin bizim halkimizda bu sarlatanlari taklit ederler.
Ringworm denilen, inatci bir Mantar enfeksiyonu. Canesten merhem, gunde :2x1 butun lekelerin ustune surun. Aylarca devam edebilir.
|
|
![]() |
|
Fts-gks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkğr ederim hocam peki bu yayılabilen bir şey mi çünkü bir süredir kulağını da kaşımaya çalışıyor orda da olabilir mi? Ayrıca bende de mantar sorunu var benden geçmiş olabilir mi?
Düzenleyen Fts-gks - 23 Ara 2022 Saat 20:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir, evet cok bulasicidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|