Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tırnak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tırnak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bsarıkaya Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 196
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bsarıkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tırnak
    Gönderim Zamanı: 27 Ara 2022 Saat 20:24
Hocam 4 yaşındaki oğlumun tırnakları bu şekilde. Tek tırnağını görmüştüm ilk, bi yere sıkıştırdı sanmıştım. Ama baktım 4 tırnağı farklı derecelerde bu şekilde. internette bişey bulamadım hocam. Bu aralar iştahsızlık haricinde belirgin bi şikayetimiz yok, ne olabilir hocam, tuhaf geldi, endişelendik açıkçası.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120431
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2022 Saat 20:27
????????  Resim????
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bsarıkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2022 Saat 20:28

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bsarıkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 00:06
50 gün kadar önce el ayak ağız hastalığı geçirmişti hocam. O sebeple olmuş olabilir mi? Özellikle bir tanesi çok acıyor hocam, ‘artık bu elimi hiç kullanamıycam’ diyor hocam. İyileşmeyi hızlandırıcı ya da acıyı hafifletecek bişey var mıdır kullanabileceğimiz? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120431
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 00:44
Evet, hastalik, bilhassa atesli hastaliklardan sonra, tirnak koklerinde tirnak yapimi durur ve hastalik
 gectikten sonra tekrar yeni tirnak uzamaya baslar.
Hicbir onemi yoktur, hicbir sey yapilmaz. Dun de aynisi soruldu. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.