|
Ilac etkilesimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 18:06 |
Ah hocam ben bir hata mı yaptım. Gribim dr nin verdiği grip ilacını içtim gribe cold flu içerik 200mg ibuprofen/30mg psödoefedrin hidroklorur/4mg klorfeniramin maleat
Hocam bundan bir tane aldım sonra migren basladi biraz sonra avimigram aldim. Pes pese gibi oldu. Tansiyonum düşmeye başladı cok iyi hissetmiyorum kendimi tuzlu ayran içtim. Hocam daha kötüleşirmi tablo napmaliyim
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN SAKIN Turk doktorlarinin Griplerde verdigi ilaclarin HICBIRINI kullanmayin! Tamami sahtekarliktir.
Bilhassa Pseudo efedrin, carpinti yapar, hatta cocuklarda hayati tehlike yaratir. Yatip istirahat edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|