|
Uzun öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
busra.e ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2023 Saat 09:43 |
Hocam kızım hakkında size daha önce yazmıştım iki buçuk yaşında zatürre için (size röntgeni göndermiştim değil demiştiniz) 11 gün hastanede yatmıştık. Şimdi üç yaş on aylık. Kreşe gidiyor. Son hastalığında çok grip belirtileri vermeden uzayan bir öksürüğü oldu doktora götürmedim tam geçiyordu ki üstüne grip oldu dört gündür grip ve dün öksürüğü çok arttı iki kere balgamlı kustu. Gece boyu da sürekli öksürdü şimdi de öksürüyor. Bir de hocam önceki maillerden okuduğum kadarıyla hışırtı çıtırtı sesi gelmeye başladı nefes verirken. Ağızda pas kötü koku ve ateş yok sadece öksürük olsa da yazmayacaktım ama hışırtı sesi beni korkuttu yine önceki gibi olur mu geç kalıyor muyum diye içim içimi yiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazilarimi okuyun.
Her gun, herkese AYNI seyleri anlatamam.
|
|
![]() |
|
busra.e ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okuyorum krup diye arattırıp okudum bugün de. Krupa da tam uymuyor bizimki. Bazen balgamlı biraz da havlar tarzda genel durumu iyi, yoğun burun akıntısı var. Grip tedavinizi zaten uyguluyorum. Öksürdüğünde çıkardığı balgamı pembemsi, kanlı sanırım. Boğazım ağrıyor da dedi. Tahriş olduğu içindir diye düşünüyorum ama hışırtı ve pembelik yüzünden danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlattiklariniz onemli degil. Evet, tahrise bagli. Verem DEGIL!
Solunumu rahat oldugu surece, ne ses cikarirsa cikarsin, onemli degildir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler sağlıklı mutlu yıllar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|