Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yine bir otit meselesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yine bir otit meselesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nurhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 92
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nurhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yine bir otit meselesi
    Gönderim Zamanı: 02 Oca 2023 Saat 19:33
Hocam merhabalar kızım 4.5 yaş 16.5 kilo kreşe gidiyor ve çok sık hasta oluuor hafta sonu 1 gün ateşlendi daha da ateşi olmadı ama kulağının ağrıdığını söyledi geçen ay da aynı şikayeti olmuştu doktor otit deyip antibiyotik vermişti ama biz iliadinle atlatmıştık şimdi de çok yoğun postnazal akıntısı var hırıltısı var otit de olmuş dedi antibiyotik ve havalar verdi şuan kulağında hafif sızıntı var böyle kulak kiri gibi siz de bir değerlendirirseniz hocam 
Yukarı Dön
Nurhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nurhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2023 Saat 19:41

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2023 Saat 21:23
WBC:9.56 Kesin Viral enfeksiyon. 
Anemi:Yok. 
Yukarı Dön
Nurhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nurhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2023 Saat 08:42

Hocam sabaha dilinde böyle paslaşma gibi olmuş ama koku yok siz 3 lü olacak diyorsunuz yine de ben içim rahat etsin diye sormak istiyorum antibiyotik konusunda kullanmaya gerek var mı

Bir de hocam d vit düşük 1 ampul d vit içirelim mi
Demir de eksik gözüküyor onluk bir sıkıntı var mı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2023 Saat 18:17
Enfeksiyon pasi DEGIL! Antibiyotik gerekmiyor. 
Ben, gerizekali Turk doktorlari gibi; Demir veya Ferritin'e bakarak anemi teshis etmem!! Hgb'ye bakarim.
 Bu yas icin, Hgb:10 altina tedavi veririm. 
Ayrica da, atesli bir hastalik suresince, Anemi degerlendirmesi yapmam. 
HER GUN ANLATIYORUM... 

Yukarı Dön
Nurhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nurhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2023 Saat 18:22
Çok haklısınız hocam o kadar çok şey söyledi ki doktor korkutuyor insanı size gelip rahatlıyoruz çok şükür bütün astım ilaçlarını verdi alerjik rinit diye demir eksikliği de var dedi otit diye antibiyotiği de verdi okuyorum yanıtlarınızı mutlaka ama bazen korkutuyorlar ki o kadar çok sorma gereği duyuyoruz kusura bakmayın hocam

D vit içireyim mi peki hocam hiç içirmedim daha önce
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2023 Saat 18:52
Bir ay ara ile 2 tane icirin. Mayis ayinda sadece Dvitamini olcturup, bana yazin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.