|
Yine bir otit meselesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nurhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2023 Saat 19:33 |
Hocam merhabalar kızım 4.5 yaş 16.5 kilo kreşe gidiyor ve çok sık hasta oluuor hafta sonu 1 gün ateşlendi daha da ateşi olmadı ama kulağının ağrıdığını söyledi geçen ay da aynı şikayeti olmuştu doktor otit deyip antibiyotik vermişti ama biz iliadinle atlatmıştık şimdi de çok yoğun postnazal akıntısı var hırıltısı var otit de olmuş dedi antibiyotik ve havalar verdi şuan kulağında hafif sızıntı var böyle kulak kiri gibi siz de bir değerlendirirseniz hocam
|
|
![]() |
|
Nurhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:9.56 Kesin Viral enfeksiyon.
Anemi:Yok.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Enfeksiyon pasi DEGIL! Antibiyotik gerekmiyor.
Ben, gerizekali Turk doktorlari gibi; Demir veya Ferritin'e bakarak anemi teshis etmem!! Hgb'ye bakarim. Bu yas icin, Hgb:10 altina tedavi veririm. Ayrica da, atesli bir hastalik suresince, Anemi degerlendirmesi yapmam. HER GUN ANLATIYORUM... |
|
![]() |
|
Çok haklısınız hocam o kadar çok şey söyledi ki doktor korkutuyor insanı size gelip rahatlıyoruz çok şükür bütün astım ilaçlarını verdi alerjik rinit diye demir eksikliği de var dedi otit diye antibiyotiği de verdi okuyorum yanıtlarınızı mutlaka ama bazen korkutuyorlar ki o kadar çok sorma gereği duyuyoruz kusura bakmayın hocam
D vit içireyim mi peki hocam hiç içirmedim daha önce
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir ay ara ile 2 tane icirin. Mayis ayinda sadece Dvitamini olcturup, bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|