|
Makatta yırtık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze0675 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze0675
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2023 Saat 23:45 |
Hocam merhabalar..
Benim kizim 7 aylik ve makatinda yırtilma var dogdugundan beri de hep gaz kolik bi bebekti o donemde mi oldu ek gidaya gecince mi oldu bilmiyorun iki haftadir fark ettim yirtilma oldugunu doktora goturdum hametan ve anestol pomad verdi sicak suya oturma banyosu da yaptiroyorum ama hic bi sekilde cozum alamadim zeytin yagi suruyorum poposuna yeterli oldugunu dusunmuyorum ve bebegim icin cok uzuluyorum allah riza si icin bana yardimci olurmusunuz ne yapmam lazim ne onerirsiniz bana donus yaparsaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederim
Düzenleyen Gamze0675 - 12 Oca 2023 Saat 23:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Benim kizim 7 aylik ve makatinda yırtilma var dogdugundan beri"
Siz de bunu yediniz!!! Oylemi? O bolgenin derisi, esnemeye cok musait bir yapiya sahiptir. Ayrica da, popo deligi, aptal Turk doktorlarinin zannettigi gibi degildir. Esneyebilsin diye, "Torba agzi" gibi buzulebilen bir yapiya sahiptir. O gurulen cizgiler, yirtik degil, buzulme sonucu olan hatlardir. Ne diye Turk doktorlarina kanarsiniz ki! Tabii ki cozum alamazsiniz! Ortada "yirtik" filan YOK! Allah size, akil-fikir versin ne diyeyim, Yazarlar kismindaki; "Yeni Dogan Ozellikleri" makalemi okuyun. Veya kitabimi alin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|