|
Akciğer filmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Krm22 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2023 Saat 14:32 |
https://www.hizliresim.com/mjsc8s
Hocam merhaba yukarıdaki film 64 yaşındaki babama ait. Doktor,akciğerde leke gördüğünü, takip amaçlı 6 ay sonra yeniden film çektirmesini söylemiş. Herhangi bir şikayeti yok.Checkup çektirilmiş. Sizin film çekiminin vücuda verdiği zararla ilgili makalemizi okudum.Bu ilkinin bile gerek varmıydı bilmiyorum. Sizin görüşünüz benim için önemli.6 ay sonra çektirmesine gerek var mı? Allah im ilminizi sabrınızı artırsın hocam, çok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Krm22 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor, daha bir Akciger Rontgenini bile dogru durust okumaktan aciz bir ahmak!
Rontgen HATALI cekilmis. O Rontgeni Rontgencinin kafasinda paralamak lazim! Pust, babaniza Rontgen cekilirken derin nefes aldirip-tutmasini soylememis! Derin nefes almadan cekildigi icin de, butun Akciger damar ve bronslari gorunur hale gelmis! Cok muhtemel bu doktor ile Rontgenci cete halinde calisarak hastalari dolandiriyorlar! SAKIN inanmayin, ve sakin bir daha bunlara gitmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|