|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şub 2023 Saat 19:06 |
Hocam bir hafta önce grip oldum ,başta öksürük bağrım yandı , ikinci üçüncü gün bol hapşırık burun yoğun akıntı, halsizlik ağrı gözlerde yasarma gözlerde yüz bölgesinde ağrı vs beşinci gün bir nebze şikayetler azaldı mide bulantısı dışında , şimdi üç gündür aşırı midem bulanıyor geceleri aynı hamilelikte ki gibi bir şeyler yersem artıyor gececekmi neden böyle korkmaya başladım hastaneye gitmekte istemiyorum sizden ricam ne olabilir grip tenmi cvp verirseniz çok mutlu olurum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siddetli bir Grip geciriyorsunuz.
Dramamine tablet, gunde:1 veya (12 saat ara ile) 2 tablet alin.
|
|
![]() |
|
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam dediğiniz ilacı eşim bu gün alacak inşallah geçirir ,cok fena mide bulantısı yaşıyorum midem karışıyor sanki uyutmuyor ishal yok. ,gribin diğer belirtileride kayboldu ne zaman geçer acaba 10 gün olacak girip olalı , corana mi bu ilaç almıyorum novalgi n dışında ondan mı uzun sürdü ,kizimdA da var galiba iştahı yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|