|
Nescafe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2023 Saat 20:27 |
Hocam merhaba
6 aylık bebegım var sadece anne sütü içiyor. Nescafe ne zaman içebilirim acaba? Bir kere filtre kahve içtim 3_4 aylıkken 6-7 saat hiç uyumadı .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogdugu gunden itibaren icebilirdiniz!! Gene hangi "mucit" Turk doktorun sacmaliklarina kandiniz?
Bebegin uykusu ile, anne sutunun ve yediklerinizin, ictiklerinizin HICBIR baglantisi yoktur. Tabii, ictiginiz kahvenin de bir siniri vardir. Bu sinir; 200-300mg kafein= 2-3 kupa(1 kupa=8oz.=240ml= 100mg kafein) kahve zararsizdir. Bebege gecen miktar; annenin aldiginin %1.5'udur.
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Ben 1 kupa yaklaşık 170ml içmiştim...ve sadece o gun 15.00den 23.00 kadar hiç uyumadı 5 dakika bile.
Normalde her 2_2,5 satte uyuyordu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin, gene uyumazsa, icmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|