Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bogaz acil
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bogaz acil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Frozen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Frozen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bogaz acil
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2023 Saat 23:01

Hocam agzı cok pis kokuyor 
Bogazının iki yanı bembeyaz koca koca toplar var fakat cekemedim öksürünce görünüyor
Atesi 2 gündür gece gündüz 39.8 ve 40. 
Ates düşürücü verince atesi düşüyor ve 2 saat içnde tekrar cıkıyor ilk gün vermiştim. Üşüme titreme var. Karın agrısı var. Ayakları buz gibi corabı bile sogutuyor.
İştahı yok. 
Sürekli bir uyuklama var hocam. 
Mide bulantısı da var 2 gündür .
Gözünden ilthp geliyordu tobrased aldık fakat smdi yine de capaklanma oluyor hala 1 haftadr kullanıyoruz tobrasedi ve termycn kremi.

Düzenleyen Frozen - 14 Şub 2023 Saat 23:20
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2023 Saat 23:28
Enfeksiyoz Mononukleoz geciriyor. 1 hafta ara ara atesi olacak. Virutik bir hastalik olup, tedavisi yoktur. 
Kendiliginden iyilesir.  Sakin Antibiyotik kullanmayin, sakin ates dusurmeyin, yoksa dokuntuler olur ve
 hastalik suresi uzar. 
Tobrased gene 5 gun kullanin, her 2 goze de damlatin. 

Yukarı Dön
Frozen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Frozen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2023 Saat 08:37
Hocam 2 gün daha sürdü ateşi ve asla düşürmedik. Hatta sardık sarmaladık. Dün sabah tmamen gecti. Bogazında bir tane beyazlık kalmadı. Erken mi sevniyorum bilmiyorum ama eğer doktota gitsem hala antbytk içirmeye calsacaltım. Hakkınızı nasıl öderim hocam. Bogazı bembeyaz toplarla doluydu agrı kesici bile içirmeden iyileşti ve 2 günde. O ladar saskınım ki. İyiki doktor gtmedk iyiki. Gece terlemesi devam ediyor sadece. Allah razı olsun hocam ne dileğiniz varsa en kısa zamanda kabul olsun 🙏🙏🙏
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2023 Saat 18:47
Iyiki gitmediniz, ZIRA Turk doktorlari "Enfeksiyoz Mononukleoz" diye bir hastaligi bilmezler! 
Sebebi de, Turkiye'deki hicbir Tip Fakultesinde bu hastalik ders olarak okutulmaz. Turk doktorlari da, sadece
derslerde anlatilanlari bilirler.  Onlara gore; okutulmayanlar "YOK" hukmundedirler. 
Boyle Prof. larin da boyle Tip talebeleri olur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.