|
Bogaz acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Frozen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şub 2023 Saat 23:01 |
![]() Hocam agzı cok pis kokuyor Bogazının iki yanı bembeyaz koca koca toplar var fakat cekemedim öksürünce görünüyor Atesi 2 gündür gece gündüz 39.8 ve 40. Ates düşürücü verince atesi düşüyor ve 2 saat içnde tekrar cıkıyor ilk gün vermiştim. Üşüme titreme var. Karın agrısı var. Ayakları buz gibi corabı bile sogutuyor. İştahı yok. Sürekli bir uyuklama var hocam. Mide bulantısı da var 2 gündür . Gözünden ilthp geliyordu tobrased aldık fakat smdi yine de capaklanma oluyor hala 1 haftadr kullanıyoruz tobrasedi ve termycn kremi. Düzenleyen Frozen - 14 Şub 2023 Saat 23:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyoz Mononukleoz geciriyor. 1 hafta ara ara atesi olacak. Virutik bir hastalik olup, tedavisi yoktur.
Kendiliginden iyilesir. Sakin Antibiyotik kullanmayin, sakin ates dusurmeyin, yoksa dokuntuler olur ve hastalik suresi uzar. Tobrased gene 5 gun kullanin, her 2 goze de damlatin. |
|
![]() |
|
Frozen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 2 gün daha sürdü ateşi ve asla düşürmedik. Hatta sardık sarmaladık. Dün sabah tmamen gecti. Bogazında bir tane beyazlık kalmadı. Erken mi sevniyorum bilmiyorum ama eğer doktota gitsem hala antbytk içirmeye calsacaltım. Hakkınızı nasıl öderim hocam. Bogazı bembeyaz toplarla doluydu agrı kesici bile içirmeden iyileşti ve 2 günde. O ladar saskınım ki. İyiki doktor gtmedk iyiki. Gece terlemesi devam ediyor sadece. Allah razı olsun hocam ne dileğiniz varsa en kısa zamanda kabul olsun 🙏🙏🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyiki gitmediniz, ZIRA Turk doktorlari "Enfeksiyoz Mononukleoz" diye bir hastaligi bilmezler!
Sebebi de, Turkiye'deki hicbir Tip Fakultesinde bu hastalik ders olarak okutulmaz. Turk doktorlari da, sadece derslerde anlatilanlari bilirler. Onlara gore; okutulmayanlar "YOK" hukmundedirler. Boyle Prof. larin da boyle Tip talebeleri olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|