|
halsizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2023 Saat 22:22 |
Merhaba hocam oğlum 5 yaş 2 ay (62 aylık)17,5 kg boyu 104cm
halsizlik olması, boy ve kilosunun düşük olması ve uzun zamandır tahlil yaptırmadığımız için doktora götürdük, bir de peltek konuşmaya başladı dr peltek konuşması için çocuk psikıyatriye yönlendirdi. Doğru bir yönlendirme mi? Tahlil sonuçlarını değerlendirebilirmisiniz? Bu zamana kadar sadece sizden öğrendiklerimle ve yönlendirmenizle çocuklarımı yetiştiriyorum, teşekkürler Düzenleyen yaksu - 15 Şub 2023 Saat 22:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ilac/Antibiyotik gerekmiyor.
2- Anemi:Yok. 3- Losemi veya baska Kan hastaligi:Yok. D vitamini dusuk. Ideal olani: 50-100 arasi olmasidir. Hemen 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin. |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ay önce yarım ampul vermiştim 1 ampül veriyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|